Levering en betaalmethodes

Levertijd: U ontvangt van vibratorkopen247.nl binnen 3 minuten een orderbevestiging per e-mail. De levertijd voor het pakket is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode en onze voorraad:

Betalen is bij vibratorkopen247.nlzeer veilig omdat wij gebruik maken van het betalingssysteem MultiSafepay. Dit betekend dat u veilig via iDEAL kunt betalen, in de betaalomgeving van uw eigen vertrouwde bank. Daarnaast kunt u ook betalen per bankoverschrijving of per CreditCard. Onderstaand vindt u een toelichting over de betaalmethodes die worden geaccepteerd bij vibratorkopen247.nl. Wanneer u bestelt vanuit Nederland staan al deze betaalmethodes ter beschhikking. Als u vanuit het buitenland bestelt kunt u betalen met een Creditcard of via vooruitbetaling per bank. iDEAL betaling (internetbankieren) Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in onze online sexshop. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van iDeal: www.ideal-betalen.nl Credit Card betaling Bij vibratorkopen247.nlkunt u veilig via een SSL beveiligde verbinding met VisaCard, EuroCard en MasterCard betalen. Deze betalingen verlopen via payment-provider MultiSafepay. Deze partner heeft ruime ervaring met de verwerking van creditcard betalingen. Voor meer informatie over creditcardbetalingen bent u ten alle tijde vrij om contact met ons op te nemen. Onze gegevens zijn vermeld op de contact pagina. Betalen via Overboeking Overboekingen aan vibratorkopen247.nlworden verwerkt door onze payment service provider MultiSafepay. In het bestelproces krijgt u een referentienummer, u kunt dan direct een overboeking plaatsen met het verkregen referentienummer als betalingskenmerk. Zonder juiste vermelding van het referentienummer kan uw bestelling onverhoopt vertraging oplopen, controleer deze dus goed.

iDEAL, Creditcard en PayPal Uw order wordt op werkdagen dezelfde dag nog verzonden wanneer alle producten op voorraad zijn (bij bestelling vóór 22.00uur).

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de levering van onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier Verpakking: Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu. Verzendmethode: Pakketten binnen Nederland worden bezorgd door PostNL. Voor verzending naar België en overige landen maken wij gebruik van de diensten van UPS. PostNL bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de PostNL-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop het adres van het postkantoor waar u de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen. UPS doet drie bezorgpogingen bij u. Bent u de eerste keer niet thuis? Dan komt de bezorger nog een keer terug. Bent u deze tweede

keer ook niet aanwezig, dan kunt u via de website van UPS een bezorgafspraak maken. Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. Verzendkosten: 01. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,50. 02. De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen € 6,50. 03. De verzendkosten voor overige landen zijn afhankelijk van het gewicht van de zending en worden getoond bij het afrekenen van uw bestelling.

Onze Bedrijfsgegevens :

Vibratorkopen247.nl Meidoornstraat 24 8922cl Leeuwarden E-mailadres: info@vibratorkopen247.nl KvK-nummer: 52082997 BTW-nummer: NL 102.275.695.B.01